Bakgrundskontroll

Om du vill vara säker på att göra en trygg affär eller rekrytera rätt person till nyckelpositionen ska du göra en bakgrundskontroll. Så kallade belastningsregisterutdrag kan manipuleras, strafförelägganden och domar gallras efter fem år och oseriösa aktörer försöker tjäna snabba pengar på inkompletta domstolsarkiv. En kontroll av brottsregister och tidigare juridiska tvister är en naturlig del i Due Diligence-processen och är en billig försäkring mot företag på obestånd, bedragare och kriminella.

U

Domstolshistorik från 2001

Vårt arkiv sträcker sig från 2001, vilket gör oss till marknadsledande i Sverige. Inget annat arkiv med rättsdata kommer i närheten av oss.

Svar inom 24 timmar

Hos oss får du personlig service med svar inom 24 timmar på helgfria dagar. Ni har en kontaktperson, som har god förståelse för ert företag och verksamhet.

Bevakning

Varje dag arkiverar vi tusentals nya myndighetsdokument. Du kan välja att bli meddelad om er bakgrundskontroll blir aktuell i någon av dessa.

Kvalificerade researchers

My Vingren

My Vingren

Researcher

my.vingren@actapublica.se

Sam Spjuth

Sam Spjuth

Researcher

sam.spjuth@actapublica.se

Kaj Nilsson

Kaj Nilsson

Researcher

kaj.nilsson@actapublica.se

Gör en intresseanmälan

Priset för en bakgrundskontroll är 599kr. Bevakning kostar 59kr per månad. Svar inom 24 timmar under helgfria vardagar. Tjänsten riktar sig inte till privatpersoner.

2 + 7 =

Vanliga frågor

Hur betalar jag?

Faktura enligt 30 dagars betalningsvillkor.

Exakt vad får jag för pengarna?

Inom 24 timmar på helgfria vardagar får du en rapport med en sammanställning över vilka dokument personen förekommer i. Målnummer, domstol, brottsmisstanke och påföljd framgår alltid när det gäller domstolshandlingar. Till själva rapporten bifogas alla handlingar som bilagor. Rapporten sammanställs av en erfaren researcher som står till förfogande för eventuella frågor.

Er tjänst är dyrare än konkurrentens, varför inte gå dit?

Acta Publica är marknadsledande och ensam i Sverige på att ha domstolshistorik från 2001. Förutom domstolshandlingar har vi strafförelägganden, åtalsunderlåtelser, besöksförbud, strafftidsbeslut m.m. som alla våra konkurrenter saknar. Dessutom är vi ensamma om att kvalitetsgranska vårt arkiv och komplettera med saknade handlingar, beroende på att domstolarna regelmässigt missar att leverera begärda domar. Vi är ensamma om att kunna erbjuda 100% täckning.

Får den jag söker på reda på att jag sökt?

Nej.

Hur är jag trygg i att få den support jag kan behöva?

Även om våra bakgrundskontroller är pedagogiskt upplagda kan det ibland finnas utrymme för frågetecken. Er kontaktperson står till förfrågande för att svara på eventuella frågor om t.ex. den juridiska processen.