Unika dokumentdatabaser

Acta Publicas arkiv är landets största privata researchdatabas för kartläggningar av personer och företag.

I arkivet finns inskannade och sökbara dokument från fler är 600 olika myndigheter, kommuner och regioner. Sammanlagt finns i maj 2020 cirka 60 miljoner dokument i arkivet och tillväxten är cirka 40 000 nya dokument varje vecka.

För att säkerställa att databasen är ständigt uppdaterad besöker vi flera myndigheter dagligen för att på plats inhämta de senaste domarna, besluten, anmälningar och andra dokument med mobil skannerutrustning. 

I arkivet finns bland annat fullständig och kvalitetssäkrad belastningshistorik från år 2001 och framåt. Här finns också information om en person har misskött sin skog eller sina djur, förlorat körkortet, fuskat på tentamen eller med skatt eller sjukpenning. Detaljerad och uppdaterad information om innehållet i databaserna publicerar vi i rapporten Öppna källor i Acta Publica här på hemsidan under avsnittet Nyheter & Insikter.

I arkivet kan du söka på personnummer, namn eller på vilket nyckelord som helst. Du kan också lägga upp egna bevakningar på dina intresseområden.

Kundportalen har hög säkerhet och garanterar sekretess kring dina sökningar. Om du stöter på problem har vi supporttelefon dagtid. Vi erbjuder också utbildning, både i hur man använder databaserna och hur man utför avancerad research och personkartläggningar. 

Databasen finns också tillgänglig via API.